ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Κρέμασε στο κενό την τρίχρονη κόρη του επειδή τσακώθηκε με τη γυναίκα του!

20/06/2012 98 archived
Εκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς της νότιας Κίνας όταν είδαν έναν άνδρα να κρεμάει από το παράθυρο του διαμερίσματός του στον έκτο όροφο ένα τρίχρονο παιδί.

Ο άνδρας δεν ήταν άλλος από τον πατέρα της μικρής, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι έκπληκτοι γείτονες της οικογένειας που είδαν τον πατέρα να κρατάει στο κενό την τρίχρονη κόρη του κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, η οποία και έστησε ένα γιγάντιο «μαξιλάρι» κάτω από το διαμέρισμα των Κινέζων έτσι ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο στην περίπτωση που ο άνδρας άφηνε από τα χέρια του την μικρή.

Οπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση μετά από έναν έντονο τσακωμό που είχε με τη σύζυγό του.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.