ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Mέρκελ: Θέλουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και τις συμφωνίες αμετάβλητες

10/05/2012 70 archived
Η κρίση πρέπει να αντιμετωπιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, υπογράμμισε η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξη της στην αυστριακή εφημερίδα Passauer Neue Presse.

Είπε συγκεκριμένα: «Ανέκαθεν υποστήριζα ότι η μάχη εναντίον της κρίσης είναι μακρά και επίπονη διαδικασία, ανέκαθεν ήθελα να τη διευθετήσουμε με τρόπο που θα κρατά την Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Αυτό δεν έχει αλλάξει».

Η κ. Μέρκελ δεν έδειξε πάντως διατεθειμένη να δεχθεί επανεξέταση των όρων της δανειακής σύμβασης. Τόνισε: «Αμετάβλητες παραμένουν οι συμφωνίες με την τρόικα και οι στόχοι των μεταρρυθμίσεων. Είναι ο μόνος τρόπος για την Ελλάδα να επιστρέψει στη σταθερότητα και την οικονομική ισχύ».

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.