ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Μουμπάρακ: Άδικη η επίθεση εναντίον μου

11/04/2011 113 digitalcrete.gr
Στην πρώτη του δημόσια ομιλία μετά την καθαίρεση του από το αξίωμα του προέδρου, ο Χόσνι Μουμπάρακ έκανε λόγο για σκευωρία εναντίον του, που σκοπό είχε να πλήξει τη φήμη του και να υποθάλψει την ιστορία του ως πολιτικού.

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, Αλ Αραμπίγια, ανέφερε ότι ένιωσε “πολύ πόνο” εξαιτίας της “άδικης” εκστρατείας εναντίον του.

“Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός απέναντι σ' αυτή τη σκευωρία”, είπε ο Μουμπάρακ.

Προσέθεσε δε πως περίμενε για εβδομάδες το γραφείο του εισαγγελέα να διεξάγει τις έρευνες, προσθέτοντας ότι προθύμως θα συνεργαστεί μαζί του για την αποκάλυψη της αλήθειας.

“Συμφώνησα να υποβάλω κάθε έγγραφο που θα μου ζητήσει ο δημόσιος κατήγορος. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι ο αιγυπιακός λαός να ξέρει την αλήθεια”, είπε.

Υποστήριξε μάλιστα πως παραιτήθηκε της θέσης του “για το καλό της χώρας” και πως είναι αποφασισμένος να μείνει εκτός της πολιτικής ζωής της χώρας.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.