ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Νεκροί σε ολονυκτία στην Ανγκόλα

02/01/2013 140 archived
Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 120 τραυματίστηκαν στην πρωτεύουσα της Ανγκόλα, Λουάντα, στην προσπάθειά τους να εισέλθουν σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο για μια ολονυκτία που είχε διοργανώσει η Πεντηκοστιανή Εκκλησία, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Άνγκοπ.

Σύμφωνα με το Άνγκοπ, τα θύματα, μεταξύ των οποίων και 4 παιδιά, συνεθλίβησαν στις πύλες του σταδίου Cidadela Desportiva, όπου η Καθολική Εκκλησία «η Βασιλεία του Θεού» (IURD) είχε διοργανώσει ολονυκτία το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Φέρνερ Μπατάλα, αναπληρωτής επίσκοπος της UIRD στην Ανγκόλα, είπε ότι η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. «Υπολογίζαμε ότι θα παρευρεθούν περίπου 70.000 άτομα, αλλά ο αριθμός αυτός ξεπεράστηκε κατά πολύ», ανέφερε το Άνγκοπ επικαλούμενο τα λόγια του Μπατάλα.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.