ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ουρές ντροπής στο ΙΚΑ - Συνεχίζεται η ταλαιπωρία

07/03/2013 251 archived
Εικόνες τριτοκοσμικής χώρας καταγράφονται καθημερινά σε μεγάλα υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν του Περιστερίου, τώρα είναι αυτό της Καλλιθέας, με τους ασφαλισμένους να σχηματίζουν ουρές οικοδομικών τετραγώνων προκειμένου να μπορέσουν να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους.

Στο ΙΚΑ Καλλιθέας στήνονται στις ουρές από τις 04.00 το πρωί προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση προτεραιότητας για να θεωρήσουν το βιβλιάριό τους.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.