Συλλήψεις"κανταφικών μετά τις καταγγελίες για βιασμό

Δημοσίευση: 27/03/2011 07:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
213 προβολές

Αγνοείται η γυναίκα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τους στρατιώτες του Λίβυου ηγέτη, Μουαμάρ Καντάφι, μετά από την απόπειρά της να μιλήσει σε δημοσιογράφους για το δράμα που έζησε. Παράλληλα ο γιος ενός από τους αξιωματούχους της λιβυκής αστυνομίας φέρεται να είναι ανάμεσα στα πέντε άτομα που συνελήφθησαν μετά τις καταγγελίες της γυναίκας.

Η Ιμάν Αλ Ομπαϊντί, εισχώρησε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν μέλη του ξένου τύπου στην Τρίπολη, το Σάββατο 26/03, ώστε να συνομιλήσει μαζί τους.

Θέλησε δε, να δείξει τα σημάδια της κακοποίησης που έφερε στο σώμα της.

Οι άντρες ασφαλείας του ξενοδοχείου όμως, την απομάκρυναν αμέσως από το χώρο του ξενοδοχείου και από τότε αγνοείται η τύχη της, ενώ υπάρχουν συγκεγχυμένες πληροφορίες πως η γυναίκα κρατείται από κυβερνητικούς αξιωματούχους, για τη διεξαγωγή έρευνας.

Εν τω μεταξύ, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Λιβύης, Khalid Kaim, ανακοίνωσε πως πέντε άντρες, συνελήφθησαν και ανακρίνονται για την υπόθεση.