ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Τράβηξε με τα χέρια του καρχαρία πίσω στο νερό για να τον σώσει!

23/10/2012 189 archived
Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο στο YouTube που δείχνει έναν άνδρα να τραβά με τα χέρια του έναν λευκό καρχαρία που ξεσβράστηκε σε παραλία της Αυστραλίας!

Μόλις ο Σέιν Κοχ ψάρευε στα ανοιχτά της περιοχής Ninety Mile Beach στις νοτιοανατολικές ακτές της Αυστραλία όταν αγκίστρωσε κατά λάθος έναν λευκό καρχαρία.

Αμέσως τον ελευθέρωσε και συνέχισε το ψάρεμα, όμως όταν επέστρεψε στην παραλία είδε τον ίδιο καρχαρία, να έχει ξεβραστεί στην ξηρά με το αγκίστρι ακόμα στο στόμα του. Ρισκάροντας ένα οδυνηρό δάγκωμα, ο ατρόμητος ψαράς αφαίρεσε το αγκίστρι και στη συνέχεια τράβηξε τον καρχαρία μέχρι το νερό... με τα χέρια.

Δείτε εδώ το video.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.