Φελπς: "Λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου"

Δημοσίευση: 03/02/2009 11:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
631 προβολές

Στην παραδοχή των όσων απεικονίζονται στην φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα News Of The World, η οποία τον δείχνει να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης, προχώρησε ο ο χρυσός ολυμπιονίκης Michael Phelps.

Ο Αμερικανός κολυμβητής εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν, αποδίδοντας το σε μια κακή προσωπική απόφαση και όπως υποσχέθηκε, "κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ξανά".

"Είναι κάτι λυπηρό και αποδεικνύεται μια κακή προσωπική απόφαση. Είμαι 23 ετών και αυτά που έχω πετύχει στην πισίνα δεν δικαιολογούν την παρουσία μου σε εκείνο το μέρος. Σίγουρα οι άνθρωποι που με αγαπούν δεν περίμεναν αυτή τη συμπεριφορά από εμένα. Λυπάμαι πολύ και υπόσχομαι στους θαυμαστές μου και στο κοινό μου πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Phelps.

Πηγή: cosmo.gr