Η Kim Kardashian σε ψηφιακή μορφή

Δημοσίευση: 03/06/2010 06:06
Συντάκτης: digitalcrete.gr
307 προβολές

Στους δημιουργούς του Avatar απευθύνθηκε η Kim Kardashian για να κατασκευάσουν την ψηφιακή μορφή της, καθώς ήθελε να τη χρησιμοποιήσει σε εφαρμογή που έχει δημιουργήσει στο iPhone μέσα από την οποία δίνει συμβουλές ομορφιάς, υγείας και μόδας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η 29χρονη Kim Kardashian ασχολήθηκε με το σχεδιασμό του δικού της application για iPhone, με την ψηφιακή εικόνα της να εμφανίζεται με ένα μωβ φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες.

“Ζήτησε από τους δημιουργούς να διαφοροποιήσουν το αποτέλεσμα τρεις ή τέσσερις φορές επειδή δεν έμοιαζε σε αυτή. Επέλεξε τελικά αυτή με τους μεγαλύτερους γοφούς”, ανέφερε ανώνυμη πηγή.

Η εφαρμογή, που οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν στο iTunes, βγήκε λίγους μήνες νωρίτερα για να προωθήσει άρωμα που φέρει το όνομά της.