Για την παρουσίαση του Dancing with the Stars, την προσωπική της ζωή αλλά και για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εφημερίδα Real News.
Για τα όσα ακούγονται όσον αφορά εάν πληρώνονται οι συμμετέχοντες απάντησε “Αυτό δεν το ξέρω. Δεν ήμουν μπροστά στις συμφωνίες. Ξέρω όμως ότι ένα μεγάλο μέρος των μηνυμάτων θα πάει στο Make a Wish. Γιατί υποτιμήθηκε κάποια στιγμή και αυτό. Εντάξει, είναι ένα σόου αλλά μόλις κλείσουν τα φώτα όντως θα δοθούν κάποια χρήματα για το χαμόγελο ενός παιδιού που περνάει μια πολύ δύσκολη ασθένεια. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα”.
Η ίδια δήλωσε πως δεν νιώθει παρουσιάστρια και δε θα άντεχε να κάνει καθημερινή εκπομπή. “Δε θα μπορούσα να κάνω καθημερινή εκπομπή. Μου είχαν κάνει κάποιες προτάσεις και πάντα κάτι με φόβιζε (εννοώντας το πρωινό). Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να κάνουν πρωινό και το χειρίζονται μια χαρά. Ακόμα και όταν κάναμε εκπομπή με τον Γιώργο Καπουτζίδη μετά κανείς μας δεν σκέφτηκε να ακολουθήσει την παρουσίαση. Προτιμώ να μπαίνω σε αυτό όποτε νιώθω ότι με ιντριγκάρει και όχι να το κάνω επάγγελμα”.
Η ηθοποιός σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά αρνήθηκε να απαντήσει ενώ αργότερα αποκάλυψε πως είναι μόνη.
Ερ: Πως σου φαίνεται το ενδεχόμενο ενός παιδιού;
“Μου φαίνεται πάρα πολύ δημιουργικό και στην ουσία είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεδομένου ότι δεν έχω σχέση είναι λίγο αόριστο. Δεν μπορώ να σκέφτομαι να κάνω παιδί από τη στιγμή που είμαι μόνη μου. Θα ήθελα να μου συμβεί όταν θα υπάρχει και ένας άνθρωπος να κάθεται δίπλα μου στον καναπέ”.
Όσον αφορά για το εάν έχει μεθύσει στη ζωή της η Ζέτα απάντησε πως έχει φτάσει στο σημείο να πάει στο νοσοκομείο από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
“Έχω μεθύσει σε σημείο να πάω στο νοσοκομείο! Και όμως μου έχει συμβεί. Με πήγαν στο νοσοκομείο για ενέσεις καφεΐνης. Ήμουν σε ένα μαγαζί ζαλιζόμουν και επειδή έχω αυτό της αξιοπρέπειας και δε δείχνω ότι δεν είμαι καλά είπα στα παιδιά πως πάω στην τουαλέτα. Το επόμενο πλάνο είναι να με ψάχνουν γιατί είχα μείνει κάπου στην τουαλέτα. Το περσινό καλοκαίρι μέθυσα επίσης πολύ. Αμνησία δεν είχα αλλά κάποια κενά τα είχα. Μου έλεγαν τα παιδιά πως μες το μεθύσι ήθελα να κάνω μπάνιο, να ξεβαφτώ!”.
Τέλος, για την απώλεια κιλών τόνισε πως το έκανε επειδή ήθελε εκείνη και ξεκίνησε τη δίαιτα από τον περασμένο Αύγουστο.
“Ξεκίνησα στα μέσα Αυγούστου με πολύ υγιή τρόπο, έχασα σταδιακά κιλά παράλληλα με γυμναστική. Και αυτό επειδή το ήθελα”.



