Μέχρι σήμερα, δήλωνε αμετανόητος εργένης. Και το αποδείκνυε στην πράξη κιόλας με το να αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση με θέμα τον ενδεχόμενο γάμο του. Ομως ο μεγαλύτερος πολέμιος της γαμήλιας διαδικασίας, που δεν είναι άλλος από τον George Clooney, φαίνεται πώς πήρε τελικά την απόφαση να...νοικοκυρευθεί
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων και περιοδικών, ο γάμος του Clooney και της Canalis, θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα, στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia, το ύψος του οποίου φθάνει τα 30 μέτρα.
Το πλοίο περιλαμβάνει θέατρα, κινηματογραφικές αίθουσες, σπα, εστιατόρια, κλαμπς, γήπεδα διαφόρων αθλημάτων, πισίνες και βεβαίως δεκάδες άνδρες που απαρτίζουν την ιδιωτική ασφάλειά του.
Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που το ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένη τοποθεσία για να παντρευτεί, καθώς, οι security θα κάνουν τα πάντα για να μην διαρρεύσει ούτε...''μισό'' πλάνο,τόσο από την τελετή, όσο και την δεξίωση που θα ακολουθήσει.