Στις 15 Οκτωβρίου στο δικαστήριο ο Σον Κόνερι

Δημοσίευση: 08/10/2010 10:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
129 προβολές

Στις 15 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στο δικαστήριο της πόλης Μαρμπέγια της Ισπανίας, ο Σον Κόνερι μαζί με τη σύζυγό του για το θέμα που υπάρχει περί απάτης ακινήτων.

"Οι εκπρόσωποι των βρετανικών αρχών στην Ισπανία έδωσαν την ακριβή διεύθυνση του ζεύγους Κόνερι στις Μπαχάμες", αναφέρει η εφημερίδα Sur.

Σύμφωνα με τον δικαστή Ρικάρντο Πουγιόλ, που έχει αναλάβει την υπόθεση, το ζεύγος "θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα νόμιμα μέσα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο για τις υποχρεώσεις που αφορούν την υπόθεση τους".

Τον περασμένο Ιούλιο, άλλωστε, ο Κόνερι και οι σύζυγός του ανακρίθηκαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση απάτης σε δήλωση των ακινήτων τους ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή της νότιας Ισπανίας.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι κατηγορείται πως απέκρυψε να δηλώσει οικόπεδο στη Μάλαγα που αγόρασε μέσω εταιρίας με την οποία συνδέεται ενώ έχει ήδη στην κατοχή του  μια βίλα στη Μαρμπέγια.