Η Πάρις Χίλτον συνελήφθη την Παρασκευή (27/08) το βράδυ από την αστυνομία του Λας Βέγκας (Νεβάδα, δυτικές ΗΠΑ), για κατοχή κοκαΐνης και αφέθηκε ελεύθερη αφού παραδέχτηκε τα πραγματικά περιστατικά, αναφέρει η ιστοσελίδα που ειδικεύεται στα νέα των διασήμων TMZ.com.
"Η αστυνομία είπε ότι τα τεστ που έγιναν στην ουσία αυτή αποκάλυψαν ότι πρόκειται για κοκαΐνη. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους αφού παραδέχθηκε τα πραγματικά περιστατικά", γράφει η TMZ.
Η διάσημη αμερικανίδα κληρονόμος, είχε συλληφθεί από την αστυνομία τον Ιούλιο, στη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου για το κάπνισμα ενός τσιγάρου χασίς στη διάρκεια του αγώνα Βραζιλίας-Ολλανδίας, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.