Όσο και αν προσπαθεί η Κάρλα Μπρούνι να σβήσει το παρελθόν της ύστερα από τον γάμο της με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, τελικά δεν τα καταφέρνει αφού όλο παλιές της συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις επανέρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Η πρώτη Κυρία της Γαλλίας άρχισε να μεταφράζει χυδαίες λέξεις ενώ δεν δίστασε να κάνει ερωτήσεις όπως "Σου αρέσει το στήθος μου;" σε διάφορες ευρωπαϊκές γλώσσες προκαλώντας την αμηχανία των παρουσιαστών.
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και για πρώην συντρόφους της όπως ο Μικ Τζάγκερ και ο Έρικ Κλάπτον αποκαλύπτοντας ότι η μονογαμία για εκείνη είναι πολύ βαρετή.
Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν για την 43χρονη πια σύζυγο του προέδρου της Γαλλίας η οποία νεότερη είχε μια ιδιαίτερα έντονη ζωή με πολλούς διάσημους στο πλευρό της αλλά και ένα διαφορετικό στυλ. Ωστόσο δεν παύει να προκαλεί κατά καιρούς με “πιπεράτες” αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή με τον Γάλλο πρόεδρο, αφού όπως αναφέρει βιβλίο το προεδρικό ζεύγος είχε στήσει πολιτικά πρόσωπα για να κάνει... σεξ!
Όσον αφορά το βίντεο, πολλοί αναρωτιούνται αν ο Σαρκοζί το έχει παρακολουθήσει και τι γνώμη είχε για αυτό...