ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Βαριά άρρωστος ο Μάικλ Τζάκσον

22/12/2008 1,093 digitalcrete.gr
Επιδείνωση στην υγεία του παρουσίασε ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πάσχει εδώ και χρόνια από μια σπάνια γενετική ασθένεια των πνευμόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής μιλά πλέον μετά δυσκολίας και είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι.

Σύμφωνα δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, ο 50χρονος τραγουδιστής υποφέρει από ανεπάρκεια α1 αντιθρυψίνης, και δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονος.

«Πάσχει επί χρόνια, αλλά πλέον έχει επιδεινωθεί» δήλωσε στο περιοδικό In Touch, ο ΊανΧάλπεριν, συγγραφέας ενός βιβλίου για τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος χαρακτήρισε ως το πιο προβληματικό σημείο της κατάστασής του τη γαστρεντερική αιμορραγία, λέγοντας ότι «θα μπορούσε να τον σκοτώσει».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μεταμόσχευση πνεύμονος, δήλωσε ότι ίσως είναι αδύναμος να αντέξει την επέμβαση. «Ο Μάικλ δεν είναι καλά» δήλωσε και ο αδελφός του, ΖερμένΤζάκσον.

Ο Τζάκσον σπάνια εμφανίζεται δημόσια και πριν από μερικές εβδομάδες συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να φορά μάσκα τύπου Ζορό.

Πηγή: cosmo.gr

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.