Έπεσε μέσα το χταπόδι του ΣΚΑΪ

Δημοσίευση: 31/10/2010 01:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
541 προβολές

Ο «Παύλος» του ΣΚΑΪ, το χταπόδι που ψάρεψαν από τον Σαρωνικό οι ρεπόρτερ της εκπομπής «Γκολ χωρίς σύνορα», βαδίζει πλέον στα χνάρια του αείμνηστου Πολ του Μουντιάλ.

Η ελληνική βερσιόν στο χταπόδι με τα προγνωστικά έπεσε μέσα, καθώς πριν το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είχε επιλέξει την πλευρά την «τριφυλλιού». Και τελικά δικαιώθηκε. Μένει να δούμε αν στον ΣΚΑΪ θα το συνεχίσουν αυτό και σε άλλα μεγάλα ματς.

Μπάλα τα μεσάνυχτα..στο ΣΚΑΙ 100,3. Όταν θα ακούγεται το σφύριγμα της λήξης στα γήπεδα κάθε Κυριακή βράδυ, εσείς θα πάτε για ύπνο ή θα παίξετε μπάλα στον... ΣΚΑΪ;

Oι προβολείς των γηπέδων θα σβήνουν αλλά στο πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας δεν θα περιμένουν το επόμενο Σαββατοκύριακο για να ασχοληθούν με ποδόσφαιρο. Το τρίτο ημίχρονο θα ξεκινάει άμεσα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ 100.3 με πολύ «ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» .

Με το σφύριγμα της λήξης οι Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Παγκάκης ,θα κάνουν τρίπλες, θα στρώνουν το παιχνίδι, θα σας δίνουν πάσες και θα συζητούν με τους ακροατές του ΣΚΑΪ 100.3 στον «αέρα» .

Σκοράρετε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ 100.3 με ανοιχτές γραμμές για τους φίλους της στρογγυλής θεάς από τις 12 το βράδυ μέχρι της 05.00 το πρωί μετά τα κυριακάτικα παιχνίδια.

Μια εκπομπή άποψης με συμπαίκτες εκλεκτούς καλεσμένους και πολύ, πάρα πολύ «ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ». Οι τηλεφωνικές γραμμές του πρώτου ραδιοφώνου της χώρας ανοίγουν για εσάς. Ραντεβού στη σέντρα, λοιπόν... Το ματς αρχίζει κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Τζόρτζεβιτς - Νότης Σφακιανάκης στον NovaΣΠΟΡFM

Τα «Θρυλικά Μεσάνυχτα», η εκπομπή του ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ έρχεται και αυτή τη Δευτέρα (1/11) με δύο εκλεκτούς καλεσμένους, λίγο μετά τα μεσάνυχτα μέσα από τη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτή τη Δευτέρα φιλοξενούμενοι στην εκπομπή του ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ θα είναι ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, γνωστός για τα «ερυθρόλευκά» του αισθήματα και ο πρώην κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Μπάμπης Χριστόγλου συνομιλεί για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό με ανθρώπους που ειδικεύονται στο ρεπορτάζ, αλλά και με μέλη της «ερυθρόλευκης οικογένειας».

Φυσικά από την συχνότητα του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 θα «περάσει» κι αυτή τη Δευτέρα ο ρεπόρτερ του σταθμού, Κώστα Νικολακόπουλος για τις εξελίξεις στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Για τα θέματα μπάσκετ ο Νίκος Ζέρβας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από την ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Μπάμπεργκ για Ευρωλίγκα καθώς και δηλώσεις των παικτών της ομάδας.

Στο νήμα το MEGA πήρε το prime time

Έστω και για λίγο το MEGA το Σάββατο (30/10) το βράδυ κατέκτησε το prime time. Το τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Money Drop» και το «Master Chef» με την Ευγενία Μανωλίδου έφεραν στο κανάλι της οδού Μεσογείων τηλεθέαση 22,7%, την στιγμή που ο ALPHA με την επαναλήψη του Λαζόπουλου («Αλ Τσαντίρι Νιουζ») και το «Big Brother» έκανε 21,3%. Ο ΑΝΤ1 με το «Top Chef» και την επανάληψη του «Όλα 11» έκανε μόλις 12,6%.

Βλοντάκης, Στεφανής στην «Σούπερ Μπάλα»

Οι Αντώνης Βλοντάκης («Just the two of us»), Κώστας Στεφανής και Νίκος Καρούλιας θα είναι καλεσμένοι της εκπομπής του MEGA «Σούπερ Μπάλα» που θα προβληθεί την Τρίτη (2/11) σε τρία μέρη (18.45, 21.30 και 23.20). Στις 23.45 το MEGA σε μαγνητοσκόπηση θα δείξει τον αγώνα Κοπεγχάγη - Μπαρτσελόνα για τον όμιλο του Παναθηναϊκού.

Προετοιμασίες στην ΕΣΗΕΑ για τις κινητοποιήσεις

Καυτή εβδομάδα θα είναι αυτή που ξεκινάει από την Δευτέρα (1/11) για την ΕΣΗΕΑ, καθώς ετοιμάζεται για τις κινητοποιήσεις έπειτα από την καθυστέρηση από πλευράς ΕΙΗΕΑ για υπογραφής ικανοποιητικής ΣΣΕ στις εφημερίδες (με προτάσεις που έφεραν αντιδράσεις).

Έτσι την Τρίτη (2/11) θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και θα εγκρίνει συγκεκριμένο πλαίσιο διεκδικήσεων (μετά και από συνεννόηση με το Διασωματειακό και την ΠΟΕΣΥ), που θα αποτελεί και το πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων του κλάδου.

Την Τετάρτη (3/11) θα συγκληθεί το Μικτό Συμβούλιο που κατά το Καταστατικό αποτελεί και την Απεργιακή Επιτροπή της Ένωσης και η Ένωση α προτείνει στο Μικτό Συμβούλιο τη σύγκληση Συνέλευσης των μελών της ΕΣΗΕΑ, σε ημέρα που θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία και σε κεντρική αίθουσα της Αθήνας, για να διευκολυνθεί η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, που προβλέπεται για τέτοια ουσιαστική διαδικασία.

Προς την κατεύθυνση αυτή θα προταθεί η σύγκληση Συνελεύσεων σε κάθε ΜΜΕ και η συλλογή υπογραφών των μελών της Ένωσης σε κείμενο διεκδικήσεων και μορφών πάλης, που θα παρουσιάσει το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Στα δικαστήρια η «Απογευματινή»

Την στιγμή που για τη Δευτέρα (1/11) οι Ενώσεις (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ) έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία στην εφημερίδα «Απογευματινή», στις 13.00 στα δικαστήρια της πρώην σχολής ευελπίδων (κτίριο 5) αναμένεται να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η εργοδοσία και με τα οποία ζητάει την προσωρινή αναστολή των διώξεων από τους πιστωτές της μέχρι την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Πρεμιέρα πόλο Α1 στην ΕΤ1

Με τον αγώνα ΝΟΒ - Πανιώνιος την Παρασκευή (5/11) στις 20.00 κάνει πρεμιέρα η ΕΤ1 στις μεταδόσεις της Α1 πόλο Ανδρών.

Ολυμπιακός στην Nova, ΠΑΟ στην ΝΕΤ

Για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ η Nova την Τετάρτη (3/11) στις 19.30 θα δείξει το ματς Ολυμπιακός - Ουνικάχα Μάλαγα και την Πέμπτη (4/11) στις 21.45 η ΝΕΤ το ματς Ολίμπια - Παναθηναϊκός.

Ηλιούπολη - Ολυμπιακός στο Conn-X

Την Τετάρτη (3/11), στις 17.00 το Conn-X TV Sport θα δείξει απευθείας από το γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» τον εξ αναβολής αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην Ηλιούπολη και στον Ολυμπιακό.