Η Ανατροπή με Σαμαρά εξοστρακίζει την Ζωή της άλλης

Δημοσίευση: 31/10/2010 11:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
399 προβολές

Η τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στον Γιάννη Πρετεντέρη και στην «Ανατροπή» φέρνει ντόμινο αλλαγών στο MEGA. Συγκεκριμένα την Δευτέρα (1/11) στις 21.00 εκτάκτως θα μεταδοθεί η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μην προβληθεί το σίριαλ «Η ζωή της άλλης».

Η συνέντευξη του κ. Σαμαρά στον Γιάννη Πρετεντέρη θα κρατήσει μέχρι τις 21.50 όταν θα ξεκινήσει «Το Νησί», ενώ στις 24.00 (την ώρα που προβάλλεται κανονικά η «Ανατροπή») θα μεταδοθεί το «Food and the city».

Σε ότι αφορά την «Ζωή της άλλης» το MEGA για να ανταμείψει τους τηλεθεατές που δεν θα το δείξει την Δευτέρα (1/11), θα προβάλει διπλό επεισόδιο την Τρίτη (2/11) στις 22.00 και στις 22.40.

Σε τρία μέρη η «Σούπερ Μπάλα»

Αυτό φέρνει αλλαγές και στο πρόγραμμα της Τρίτης (2/11) λόγω του αγώνα του ΠΑΟ με την Ρούμπιν. Ως γνωστό το ματς για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από το Καζάν θα μεταδοθεί στις 19.30. Η εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» θα σπάσει σε τρία κομμάτια. Το πρώτο θα μεταδοθεί στις 18.45, το δεύτερο στις 21.30 και το τρίτο στις 23.20.

Ξεκίνημα με το δεξί για το «X-Factor»

Θετικό ήταν το ξεκίνημα του talent show του ΑΝΤ1 «X-Factor» με το πρώτο live, καθώς την Παρασκευή (29/11) έκανε σε όλο το prime time 26,8%, την ίδια στιγμή που τα προγράμματα του MEGA («Η ζωή της άλλης», «Πολυκατοικία» και «Master Chef») έδιναν στο κανάλι στο σύνολο 24,7%.

O Γ. Νικητιάδης στην «Δίκη»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Νικητιάδης είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της "ΔΙΚΗΣ στο BLUE SKY", τη Δευτέρα, στις 11 το βράδυ με τον Κυριάκο Θωμάιδη. Στο studio θα βρίσκονται ακόμη ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Π.Γερακάρης και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Π. Καραβίτης-Δ. Κάβουρας.

«Πρόσωπο με πρόσωπο» στο ALTER

Οι στρατηγικές κομμάτων και υποψηφίων για την τελική ευθεία των κρίσιμων εκλογών στις περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας θα συζητηθούν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στις 21:30 στην ενημερωτική εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ που παρουσιάζει στο Alter ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ακόμη το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς & Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη κ. Θεόδωρος Μαργαρίτης, ο αρθρογράφος της Εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» κ. Γιώργος Παπαχρήστος και ο Διευθυντής εφ. «Ελεύθερος Τύπος» κ. Γιάννης Μιχελάκης. Στη διάρκεια της συζήτηση θα παρέμβουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Χριστίνα Χριστοφάκη.