Η μετάδωση του Γκραν Πρι Formula 1 της Ουγγαρίας απο την ΔΤ

Δημοσίευση: 27/07/2013 12:07
Συντάκτης: archived
1138 προβολές

Ενα από τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν οι εν ισχύ συμβάσεις της για τη μετάδοση κορυφαίων αθλητικών γεγονότων όπως το Champions League.Η κρατική τηλεόραση, άλλωστε, είχε αγοράσει πανάκριβα το συγκεκριμένο πακέτο, γι αυτό και είχε γίνει ΕΔΕ, και κινδυνεύει να πληρώσει και τη ρήτρα αθέτησης της συμφωνίας αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης.

Η ΤΕΑΜ, η εταιρεία που έχει την εμπορική εκμετάλλευση της του Champions League δεν αστειεύεται, ούτε την ενδιαφέρουν οι ελληνικές κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις.

Φαίνεται, όμως, πως η ΔΤ αρχίζει να κινείται στον τομέα των αθλητικών μεταδόσεων – που έτσι κι αλλιώς ήταν το ισχυρό χαρτί της ΕΡΤ – μολονότι δεν έχει προσλάβει ακόμα δημοσιογράφους για το μεταβατικό στάδιο.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr η ΔΤ την Κυριακή (28/7) θα μεταδώσει ζωντανά Formula 1 και το γκραν πρι της Ουγγαρίας στις 14.00. Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ, μάλιστα, θα προβληθούν τα highlights των δοκιμών. Το ερώτημα είναι ποιος θα κάνει την περιγραφή του αγώνα.