ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ποιος έπεισε τον Απόστολο Γκλέτσο να εμφανιστεί ξανά στη μικρή οθόνη;

19/07/2012 294 archived
Ο δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος, ξανά στη μικρή οθόνη μετά από πολύ καιρό αποχής.

Μπορεί οι υποχρεώσεις στο δημαρχείο Στυλίδας να μην αφήνουν στον Απόστολο Γκλέτσο το περιθώριο να ξεδιπλώσει πλέον το ταλέντο του στην υποκριτική, ωστόσο κάποιος φαίνεται ότι τελικά τον έπεισε να βρει χρόνο να το κάνει.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού "ΤV Ζάπινγκ", ο Αλέξανδρος Ρήγας κατάφερε να πείσει τον Απόστολο Γκλέτσο να εμφανιστεί ως σπέσιαλ γκεστ στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1,"Το Αμάρτημα της Μητρός μου", σε ένα ρόλο - έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ.

Περιμένουμε!!

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.