ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Οι πιγκουίνοι δεν αφήνουν τα μωρά τους να κρυώσουν!

25/10/2012 362 archived
Καταπληκτικές αεροφωτογραφίες από αποικία βασιλικών πιγκουίνων έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύοντας την στενή σχέση που έχουν αυτά τα πλάσματα με τα παιδιά τους.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για έναν τεράστιο βεφονηπιακό σταθμό στον οποίον γονείς και παιδιά συνωστίζονται προκειμένου να διατηρούν μία καλή θερμοκρασία εν αντιθέσει με το παγωμένο περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει το perierga.gr τα μωρά-πιγκουίνοι διακρίνονται από το καφέ τρίχωμά τους.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.