ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

3 αγωνιστικές σε ΑΕΚ και 2 σε Ατρόμητο για τα επεισόδια στον τελικό

09/05/2011 287 digitalcrete.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Με την υπ΄αριθμ.219/09-05-2011 απόφασή της συνεκδικάζει τις με αριθμ. 1, 2, και 3 υποθέσεις του εκθέματος της δικασίμου 30/04/2011. Απορρίπτει τα κριθέντα ως απορριπτέα. Κηρύσσει τους εγκαλούμενους α) ποδοσφαιρική ομάδα με την επωνυμία ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923, β) ποδοσφαιρική ομάδα με την επωνυμία Α.Ε.Κ και γ) τον Γεώργιο Δώνη, προπονητή της πρώτης, πειθαρχικά ελεγκτέους και επιβάλλει:

1) Στην πρώτη, ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, 1923 α) χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και β) τη διεξαγωγή δυο (2) αγώνων της χωρίς θεατές.

2) Στην δεύτερη, ΠΑΕ Α.Ε.Κ, α) χρηματική ποινή διακοσίων ενενήντα δυο χιλιάδων πεντακοσίων (292.500) ευρώ, β) τη διεξαγωγή τριών (3) αγώνων της χωρίς θεατές και γ) απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της για το υπόλοιπο της αγωνιστικής, (τρέχουσας) ποδοσφαιρικής περιόδου (2010-2011).

3) στον Γεώργιο Δώνη την ποινή της επίπληξης με υποχρέωση ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων του, που στο αιτιολογικό αναφέρονται, με δημοσίευση εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης, σε μία από τις αθλητικές και μία από τις πολιτικές εφημερίδες που αναφέρονται στο συνημμένο στο με αριθμό 14799/03.05.2011 έγγραφο της Ε.Π.Ο κατηγορητήριο του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα. Σε περίπτωση μη ανάκλησης, εντός της ως άνω προθεσμίας, θα ακολουθήσει η διαδικασία που στο άρθρο 25 παρ. 1, εδ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο ορίζεται. (Τελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της 30.04.2011)".

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.