Αγεφύρωτο το χάσμα με Επστάιν

Δημοσίευση: 06/07/2011 12:07
Συντάκτης: digitalcrete.gr
120 προβολές

Μπορεί στο άκουσμα των νέων ότι ο Ντένις Επστάιν δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Βαλβέρδε στον Εργοτέλη να χαμογέλασαν, τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν διαφορετικά, με αποτέλεσμα να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους για την τελευταία μεταγραφή τους από την κοινοτική αγορά.

Η οικονομική διαφορά με τον Γερμανό αγγίζει τις 60 χιλιάδες ευρώ, ποσό το οποίο δεν μπορεί να καλύψει η ομάδα του Ηρακλείου. Αναπόφευκτα όσο και να ήθελε τον Γερμανό ο Καραγεωργίου, θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να ψάξει στην κοινοτική αγορά τον "εκλεκτό", ο οποίος θα αποτελέσει και την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ.

Γαλλία, Γερμανία, Σερβία και Αυστρία είναι οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι Λαμπράκης-Καραγεωργίου απ' όλους όσοι έχουν προταθεί. Οι δύο τους εξετάζουν ποιοι εξ αυτών εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι προκειμένου να κάνουν τις διερευνητικές επαφές και να ενημερωθούν για τις προθέσεις τους.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ουσιαστικά ο Εργοτέλης ξεκινά από την αρχή την αναζήτηση, καθώς ήδη έχουν χαθεί ορισμένοι από τους παίκτες που είχαν εντοπίσει, με δεδομένο ότι Κουτσιανικούλης και Επστάιν είχαν τεθεί σε προτεραιότητα. Με τα τωρινά δεδομένα, είναι δύσκολο να κλείσει η τελευταία μεταγραφή πριν από την Παρασκευή.

Στα της προετοιμασίας, αυτή συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες παρόντες και υγιείς. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ και για κάποιους που φαίνεται να είναι κάπως πίσω, κυρίως σε φυσική κατάσταση, είναι δεδομένο ότι θα βελτιωθούν.

Μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το τελευταίο φιλικό που θα δώσει ο Εργοτέλης στην Ολλανδία. Για την Τετάρτη το πρόγραμμα της προετοιμασίας προβλέπει μια προπόνηση το απόγευμα, ενώ διπλή θα είναι η προπόνηση της Πέμπτης.