Αναστέλουν το πρωτάθλημα στον βόρειο όμιλο της Football League 2

Δημοσίευση: 23/11/2010 10:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
215 προβολές

Στην απόφαση να αναστείλουν το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από την 12η αγωνιστική, προχώρησε η ολομέλεια των εκπροσώπων των ομάδων του Βορείου ομίλου της Fooball League 2.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ολομέλεια των εκπροσώπων των ομάδων της Football League 2 του Βορείου Ομίλου αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τη 12η αγωνιστική, μέχρι την εύρεση λύσης επί των παρακάτω θεμάτων:

α) Βιωσιμότητα της κατηγορίας.

β) Ασφαλιστικό θέμα των ποδοσφαιριστών.

γ) Ποινές-διαιτησία-ισότιμη εκπροσώπηση στο Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής.

δ) Μετακινήσεις των ομάδων.

Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί επιτροπή από τους Μιχάλη Μπαλασά (Αναγέννηση Επανομής), Αγάπιο Γαβριηλίδη (Κοζάνη), Αντώνιο Γώγο (ΑΕΛ Καλλονής), Γεώργιο Ευαγγέλου (Τύρναβος) και Ευστράτιο Γιδόπουλο (Νίκη Βόλου) προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες με τις ομάδες του Νοτίου Ομίλου και για τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς".