Αναστόπουλος: Φτωχό το σκορ

Δημοσίευση: 08/03/2011 10:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
166 προβολές

Το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Θρασύβουλο αδικεί τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο, αφού οι Κρητικοί έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ.

"Συγκριτικά με το 1-0 το σκορ είναι φτωχό για εμάς βάση των ευκαιριών που χάσαμε και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Για τις φάσεις των πέναλτι και το ακυρωθέν γκολ δεν έχω άποψη γιατί ήμουν μακριά. Όσο για τις ευκαιρίες που χάσαμε το σημαντικό για εμένα είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες γιατί το γκολ κάποια στιγμή θα έρθει όταν δημιουργείς φάσεις. Σημαντικό στοιχείο για εμάς είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών γιατί βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του "Ομίλου".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που γίνεται για την κατάκτηση της δεύτερη θέσης ο Νίκος Αναστόπουλος, τόνισε: "Όσο πηγαίνουμε προς το τέλος θα γίνονται τα ματς όλο πιο αγχωτικά και θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Είδατε σήμερα κέρδισε ο Παναιτωλικός στο 95΄. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο ματς το Σάββατο με την Δόξα Δράμας. Θα χαρούμε σήμερα και από αύριο τα κεφάλια μέσα για αυτό το παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος, συνεχάρη τους παίκτες του παρά την ήττα, για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

"Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια που έκανε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι θα είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς αλλά πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλά διαβασμένοι και προσπαθήσαμε να ελαττώσουμε τις τελικές προσπάθειες του ΟΦΗ. Έχουμε πικρία πάντως για το πώς δεχτήκαμε το γκολ γιατί ήρθε από μια τυχερή φάση. Ο Θρασύβουλος όσο περνάνε τα παιχνίδια γίνεται και καλύτερος και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ", ήταν τα λόγια του προπονητή του Θρασύβουλου.