Τη συμπαράσταση του κόσμου για να έρθει η νίκη στο κρίσιμο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα ζήτησε στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης ο Νίκος Αναστόπουλος.
Ο 53χρονος τεχνικός δεν αναφέρθηκε στο θέμα της αδειοδότησης λέγοντας απλά: «Έχουμε δείξει ότι αγωνιστικά είμαστε πάρα πολύ καλοί και το ίδιο θα κάνουμε και στη συνέχεια».
Ο τεχνικός του ΟΦΗ όπως κάνει σε κάθε συνέντευξη αναφέρθηκε στο προηγούμενο ματς που πέρασε με την Ηλιούπολη για το οποίο τόνισε : «Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα αλλά ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν και πάρα πολύ καλοί. Μετά ακολούθησαν οι γιορτές του Πάσχα και από την Δευτέρα ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για να είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» με τον Αγροτικό Αστέρα ο προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε: «Είναι ακόμα ένα δύσκολο ματς γιατί ο αντίπαλος κινδυνεύει αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει τους βαθμούς που χρειαζόταν στην έδρα του. Εμάς όμως δεν μας απασχολεί αυτό γιατί ασχολούμαστε με την δική μας ομάδα και δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από άλλα πράγματα αλλά να είμαστε πανέτοιμοι γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».
Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να δώσει για ακόμη μια φορά βροντερό παρών σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς λέγοντας: «Ο κόσμος θα πρέπει να δώσει βροντερό παρόν για πολλούς και διάφορους λόγους. Με την ευκαιρία θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε που ήρθε σε μια δύσκολη μέρα και ώρα στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε την Κυριακή να δώσει και πάλι βροντερό παρών , γιατί ο κόσμος είναι αυτός που μας ωθεί για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».
Στο αν η ομάδα του αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για την αναμέτρηση της Κυριακής επισήμανε: «Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και θα τα δούμε μέχρι το Σάββατο όπου είναι η τελευταία προπόνηση ποιοι εξ αυτών θα είναι μαζί μας. Ο Μπουλούτ και ο Γιακούμπου έχουν προβλήματα τραυματισμών , ενώ το θετικό είναι ότι ο Κιάσσος με τον Κάμπανταη προπονούνται κανονικά. Επίσης, ο Παπουλής θα είναι μαζί μας στην αποστολή γιατί εξέτισε την ποινή του».
Τέλος ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνουν ανεπηρέαστοι από τα όσα εξωαγωνιστικά συμβαίνουν στον ΟΦΗ: «Είμαστε άνθρωποι, ακούμε και ζούμε αυτά που γίνονται αλλά το έχουμε δείξει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι θεωρία αλλά πράξεις. Έχουμε δείξει ότι αγωνιστικά είμαστε πάρα πολύ καλοί και το ίδιο θα κάνουμε και στη συνέχεια. Όταν ο ΟΦΗ είναι πλήρης και καλά στην υγεία του δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και καμία έδρα».