Πέρα από τις απουσίες των τριών τιμωρημένων από τη διοίκηση παικτών, ο Καραγεωργίου "πονοκεφαλιάζει" και για τον Μάριο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης επιθετικός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και υπάρχει ανησυχία για το αν θα μπορέσει ν' αγωνιστεί την Κυριακή (30/10) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Στην προπόνηση της Τετάρτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Σίλβα Ζούνιορ και Ευαγγέλου, χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Ο Ευαγγέλου έχει κάποιες στον προσαγωγό, ενώ ο Σίλβα Ζούνιορ γυμνάστηκε μόνος του για προληπτικούς λόγους. Μόνοι τους γυμνάζονται και οι τρεις τιμωρημένοι από τη διοίκηση Πίρσον, Φραγκουλάκης και Χίμπλιγκερ, οι οποίοι θα είναι απόντες από τον αγώνα με τον Αστέρα.
Η προπόνηση της Πέμπτης θα ξεκινήσει στις 4:00 το απόγευμα και θα είναι και η καθοριστική αναφορικά με το πως θα παρατάξει την ομάδα του ο Καραγεωργίου, καθώς ίσως να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα με την κατάσταση του Μπούντιμιρ, ενώ θα φανεί και ποιοι αναμένεται να πάρουν τις θέσεις των Χίμπλιγκερ και Φραγκουλάκη.
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια
Στην κυκλοφορία τέθηκαν από την Τετάρτη το μεσημέρι τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής στις 3:00 με τον Αστέρα Τρίπολης. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Στεργιογιάννη 1, (τηλέφωνο: 2810313959), αλλά και από τις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο στη λεωφόρο Νικολάου Πλαστήρα 1 (τηλέφωνο: 2810222246). Για την αγορά εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.