Ανοικτές θέσεις στην ενδεκάδα

Δημοσίευση: 21/10/2011 10:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
127 προβολές

Κορυφώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Καραγεωργίου να βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση, όλους τους παίκτες του να είναι υγιείς και κυρίως σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.

Απουσία θα έχει, αυτή του τιμωρημένου Βίσιο, αλλά ο Κλαούντιο Νταντόμο ο οποίος προορίζεται να τον αντικαταστήσει δείχνει έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα του Εργοτέλη και μάλιστα στις τελευταίες προπονήσεις, όπως αυτή της Πέμπτης, είναι και ιδιαίτερα ορεξάτος και έτοιμος να δείξει ότι δεν είναι μια απλή εφεδρεία, αλλά μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του και σαν πρώτη επιλογή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως στις περισσότερες προπονήσεις, έτσι και σε αυτή της Πέμπτης παρόντες ήταν αρκετοί διοικούντες του Εργοτέλη, προεξέχοντος του Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος όμως και πάλι δεν μίλησε για τον αγώνα στους παίκτες της ομάδας του. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Αθήνα, ή την Παρασκευή το βράδυ, καθώς θα βρίσκεται και αυτός στην πρωτεύουσα λόγω των υποχρεώσεών του στη Super League, ή το Σάββατο το πρωί πριν τον αγώνα.

Πέραν του προέδρου στην προπόνηση ήταν και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δασκαλάκης, όπως και ο διευθύνοντας σύμβουλος Δημήτρης Παπουτσάκης. Με την παρουσία τους οι διοικούντες θέλουν να δείξουν στους ποδοσφαιριστές για μια ακόμα φορά ότι είναι στο πλευρό τους και περιμένουν από αυτούς μια ακόμα καλύτερη αγωνιστική παρουσία, τόσο το Σάββατο κόντρα στους πράσινους, όσο –κυρίως- στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Σε ενδεχόμενες επιτυχίες στους αγώνες αυτούς (φυσικά και κόντρα στον ΠΑΟ) είναι δεδομένο ότι ο πρόεδρος του Εργοτέλη θα χαρίσει στους παίκτες του πρόστιμο που τους έχει επιβάλει μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον ΟΦΗ.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα και την Πέμπτη ο Καραγεωργίου ανέλυσε στους παίκτες του τον αντίπαλο και τα σημεία που πρέπει να προσέξουν, λέγοντας τους χαρακτηριστικά ότι θα χρειαστεί να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να αποφύγουν τα πολλά λάθη, καθώς ο αντίπαλός τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στο να τα εκμεταλλεύεται και να κάνει γκολ.

Στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο μισό της προπόνησης μολονότι όπως συνηθίζει ο προπονητής του Εργοτέλη δεν έδειξε τα ακριβή του πλάνα για την ενδεκάδα, φαίνεται ότι ο Νταντόμο θα είναι στο αριστερό άκρο στην άμυνα, ενώ για τη μεσοεπιθετική γραμμή, οι Λεάλ, Κουτσιανικούλης διεκδικούν την τρίτη θέση με δεδομένη την παρουσία των Ρομάνο και Μπούντιμιρ και για το κέντρο ο Φραγκουλάκης με τον Ολίσε και τον Μπέτο να είναι υποψήφιοι (οι δύο από αυτούς) για παρτενέρ του Σίλβα Ζούνιορ, καθώς ο Σαρρής μάλλον θα μείνει στον πάγκο.

Με προπόνηση-χαλάρωμα που θα γίνει το Σάββατο το πρωί στις 10 οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.

Μετά το τέλος της θα ανακοινωθούν και οι παίκτες οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, που θα αναχωρήσουν στις 2:30 το μεσημέρι για την Αθήνα.