ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Απέμειναν 9.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ

10/02/2011 214 digitalcrete.gr

Είναι δεδομένο ότι θα πουληθούν όλα εν ριπή οφθαλμού και στον αγώνα με τη ρωσική ομάδα η Τούμπα θα είναι κατάμεστη. Σημειώνουμε, ότι η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων που απέμειναν θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Πέμπτης από τα εκδοτήρια της Τούμπας. Η Θύρα 8 (χωρητικότητας 1.800 θέσεων), όπου θα φιλοξενηθούν οι 300 Ρώσοι φίλαθλοι, διατέθηκε αποκλειστικά στην ΤΣΣΚΑ.

Και Ουκρανοί στο… χορό για Βιεϊρίνια

Και μια γνωστή ουκρανική ομάδα, μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχει στον πιθανό «πλειστηριασμό» για την αγορά του Βιεϊρίνια το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι πληροφορίες λένε ότι οι Ουκρανοί θα έχουν τιμή εκκίνησης στην προσφορά τους τα πέντε εκατ. ευρώ. Το θέμα είναι, βέβαια, εάν θα γίνει τελικά «πλειστηριασμός» για την πώληση του Βιεϊρίνια, διότι μια τέτοια συζήτηση είναι επί της παρούσης αρκετά πρόωρη.

Ενδιαφερόμενες ομάδες υπάρχουν πολλές, αλλά η απόφαση για την πώληση του Βιεϊρίνια θα ληφθεί από την διοίκηση Ζαγοράκη στο τέλος της σεζόν, ανάλογα με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί τότε και τους στόχους της ομάδας στην νέα χρονιά.

Από τη μια υπάρχει το πιεστικό οικονομικό άνοιγμα ρευστότητας των 4 εκατ. ευρώ, που πρέπει να καλυφθεί. Από την άλλη, όμως, εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει και φέτος, μέσω των πλέι οφ, την έξοδό του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η προοπτική συμμετοχής του στους χρυσοφόρους ομίλους, πιθανότατα θα αποτρέψει την αποδυνάμωση της ομάδας, η οποία θα επέλθει με μια πώληση του Βιερίνια.

Συνεπώς, είναι πολυπαραγοντικό θέμα το μέλλον του Βιερίνια στον ΠΑΟΚ και μια συζήτηση ανεπίκαιρη τουλάχιστον μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Για το τυπικό της υπόθεσης, θυμίζουμε, απλά ότι η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Βιερίνια είναι 15 εκατ. ευρώ και πως η Πόρτο διατηρεί δικαίωμα ποσοστού 30% στην πώλησή του.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.