Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και έλαβε τη Δευτέρα ο προφυλακισμένος για την υπόθεση των στημένων αγώνων Γιώργος Τσακογιάννης.

Ο Τσακογιάννης πρόκειται να απολογηθεί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή Γιώργου Καλόφωνου, στον οποίο έχει ανατεθεί η έρευνα για το "Παράγκα gate".
Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης έχει προγραμματιστεί η απολογία του -επίσης προφυλακισμένου για την ίδια υπόθεση- Αχιλλέα Μπέου, ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κρατείται από την 30η Απριλίου στις φυλακές Κορυδαλλού.
Υπενθυμίζεται ότι προθεσμία για να απολογηθούν έχουν ήδη λάβει (μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός) άλλοι δυο κατηγορούμενοι, ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μπάκος και ο πρόεδρος της ίδιας ομάδας Γιώργος Μποροβήλος.