Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Ατρόμητος και Εργοτέλης στο Περιστέρι σε ένα μοιρασμένο ματς από ευκαιρίες και εντυπώσεις. Το σκορ άνοιξε ο Σαγκανόφσκι στο 7' με τον Λεάλ να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο 65'.
Ο Μπρίτο μπήκε στην περιοχή από δεξιά, απέφυγε τον Δασκαλάκη, πλάσαρε, με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, τους αμυντικούς του Εργοτέλη να μη μπορούν να διώξουν και τον Σαγκανόφσκι που καιροφυλακτούσε, να τη στέλνει με κοντινή προβολή στα δίχτυα.
Ο Εργοτέλης προσπάθησε να ισορροπήσει στη συνέχεια με τον Ατρόμητο να κρατά ωστόσο την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει τον Δασκαλάκη με ένα δεύτερο τέρμα.
Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με τον Εργοτέλη να προσπαθεί να μην απειληθεί με ένα δεύτερο τέρμα και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Στο 65' ένα ολέθριο λάθος του Μελισσά, στην προσπάθειά του να γυρίσει με το κεφάλι την μπάλα στον Μιχαηλίδη, με τον Λεάλ να κλέβει και απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να κάνει το 1-1.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έγινε πιο έντονος με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Κλασσικότερη όλων το οριζόντιο δοκάρι του Μπούντιμιρ στο 84ο λεπτό.
Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.