ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Διπλή προπόνηση και βίντεο ενόψει Ξάνθης

26/09/2012 231 archived

Ο προπονητής της ομάδας από τα Χανιά επεσήμανε στους παίκτης τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα και τους ζήτησε να μην παρουσιάσουν την ίδια νωθρή εικόνα στον αγώνα με την Ξάνθη (Κυριακή 30/09, 18:15).

Κατά την προβολή του βίντεο με τις φάσεις από την ήττα με 2-1 στην Τρίπολη, ο Γιάννης Χατζηνικολάου έδειξε στους παίκτες τα λάθη που έκαναν στην άμυνα και τα οποία δεν είχαν γίνει στις προηγούμενες αναμετρήσεις του Πλατανιά.

Το πρόγραμμα της τετάρτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη να είναι εκτός πλάνων για το ματς με την Ξάνθη λόγω του διαστρέμματος.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.