Δόξα Δράμας - Παναιτωλικός 2-1

Δημοσίευση: 12/02/2012 10:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
76 προβολές

Δήμιος του Παναιτωλικού η Δόξα, η οποία νίκησε για δεύτερη φορά την ομάδα του Αγρινίου (2-1). Λίμα και Κυβελίδης απάντησαν στο γκολ του Κούσα.

Η εικόνα του αγώνα:

Είναι το παιχνίδι που πετάς το πρώτο μέρος στον κάλαθο των αχρήστων. Ο Παναιτωλικός, στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή, μπήκε με όρεξη στο γήπεδο και διάθεση να πάρει την πρωτοβουλία, κάτι που έκανε, αυτό όμως που δεν έκανε είναι να απειλήσει ορθολογικά την αξιόμαχη Δόξα.

Ουσιαστικά οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στην πρώτη αξιόλογη φάση τους στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κούσα, που πέρασε δύο αμυντικούς της Δόξας, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Σέρεμετ.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι πίστεψαν σε εκείνο το σημείο πως ο Παναιτωλικός απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Εκαναν λάθος,όμως, όπως λάθος έκανε και ο Ονουάτσι που με ανόητο πέναλτι στον Ψυχογιό έδωσε την ευκαιρία στη Δόξα να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λίμα.

Το τέρμα αυτό βοήθησε τους γηπεδούχους στο ψυχολογικό κομμάτι. Ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πέτυχαν και δεύτερο γκολ, το οποίο μάλιστα έμελλε να είναι και το νικηφόρο. Σκόρερ ο Κυβελίδης, ο οποίος χάρισε με ανατροπή τη νίκη στους Δραμινούς, τη δεύτερη μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το 0-1 κόντρα σε μια θεωρητικά αδύναμη ομάδα. Γιατί πρακτικά τον έριξε δύο φορές στο καναβάτσο.

MVP:

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης με το γκολ που σημείωσε έδωσε στην Δόξα Δράμας μια πολύτιμη νίκη και την έβαλε δυνατά στο κόλπο της παραμονής στην Super League.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Ψυχογιός, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (62' Κάπελ), Λεάντρο, Λίμα, Γκαρακλίδης, Παπαδόπουλος (93' Μπριλλάκης), Ουέλινγκτον (40' Βάντερσον), Κυβελίδης, Ρούτσης.

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τσενάμο, Ντολεζάι, Κούσας, Άντι, Σιόντης, Μουμίν, Θεοδωρίδης (54' Αναστασιάδης), Μητρόπουλος, Καμαρά, Ονουάτσι (68' Ακαλέ), Χαριστέας (76' Καραμαλίκης).

Κίτρινες κάρτες: Λεάντρο (5', Δόξα Δράμας), Γελαδάρης (21', Δόξα Δράμας), Τριποτσέρης (69', Δόξα Δράμας), Ψυχογιός (77', Δόξα Δράμας), Γκαρακλίδης (78', Δόξα Δράμας)-Ντολεζάι (24', Παναιτωλικός), Μουμίν (42', Παναιτωλικός), Αναστασιάδης (59', Παναιτωλικός), Μητρόπουλος (81', Παναιτωλικός)