Δεν χρειάστηκε η φυσική παρουσία του Απόστολου Παπουτσάκη για να επιβληθεί η τιμωρία στον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών και πρόστιμο.
Ο λόγος που δεν χρειάστηκε να είναι στο Ηράκλειο ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη προκειμένου να τιμωρηθεί ο Κουτσιανικούλης, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι και στο προηγούμενο περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς που έλαβε χώρα στην ομάδα με πρωταγωνιστές τους Φραγκουλάκη, Πίρσον και Χίμπλιγκερ, η ποινή ήταν ακριβώς η ίδια.
Όπως αναμενόταν, ο Καραγεωργίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θεσσαλό μεσοεπιθετικό τόσο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό όσο και στον αντίστοιχο του κυπέλλου με τον Πασερραϊκό την ερχόμενη Τετάρτη. Θα ξαναπαίξει στο ματς με την Ξάνθη.