Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λεάλ

Δημοσίευση: 07/10/2011 10:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
116 προβολές

Το βαρύ κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο του Εργοτέλη αρχίζει να αντιστρέφεται. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι μετά από αρκετό καιρό ο Σέρχιο Λεάλ επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο Ουρουγουανός, που πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ακολούθησε το βασικό μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (06/10), χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του. Παρόλα αυτά, δεν ολοκλήρωσε το κανονικό του πρόγραμμα προκειμένου η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να είναι σταδιακή και ομαλή.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τον Άρη, ο Λεάλ θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου, μετά από αρκετό καιρό.

Μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, μοναδικός απών είναι ο Γρηγόρης Αθανασίου, ο οποίος αναμένεται να χάσει όλο τον πρώτο γύρο πρωταθλήματος.

Φιλικά με Χανιά και Χερσόνησο

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, πέραν του κυριακάτικου (09/10) φιλικού στα Χανιά, κλείστηκε ακόμα ένα φιλικό για τη Δευτέρα (10/10) το απόγευμα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Χερσόνησο.

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με τον Άρη.

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από την Πέμπτη (06/10), τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 15 ευρώ, με εξαίρεση τις γυναίκες και τα παιδιά όπου θα έχουν δωρεάν είσοδο, (σ.σ. εκτός από τη Θύρα 1 του σταδίου). Τα εισιτήρια διατίθενται από τα Γραφεία της  ΠΑΕ (Στεργιογιάννη 1, τηλέφωνο: 2810313959) και τις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλέφωνο: 2810222246)

Για μια ακόμα φορά, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Εργοτέλη τονίζει ότι: "Λόγω της πλήρους εφαρμογής του μέτρου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση και η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τόσο για την αγορά κάθε εισιτηρίου, όσο και για την είσοδο στο γήπεδο. Εισιτήρια δεν θα διατίθενται χωρίς την παραπάνω διαδικασία".