Επιστρέφει και ο Χαριστέας στην Εθνική

Δημοσίευση: 30/09/2011 02:09
Συντάκτης: digitalcrete.gr
153 προβολές

Μετά τον Φάνη Γκέκα και ο Άγγελος Χαριστέας είναι έτοιμος να κάνει την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με Κροατία και Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2012.

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού έχει να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής. Με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα δείχνει να κέρδισε την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος για πρώτη φορά θα τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του, από τότε που ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός έχει παίξει 85 παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας και έχει σκοράρει 24 φορές.

Εκτός των επιλογών του Πορτογάλου τεχνικού έμειναν οι Μανιάτης, Καφές, Λυμπερόπουλος, Φετφατζίδης, Γεωργιάδης, αλλά και οι Νίνης και Σηφάκης, που θα μείνουν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα (03/10) στις 12:00 και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η προετοιμασία τoυ για τον αγώνα με την Κροατία (07/10 21:45). Αν η Εθνική μας ομάδα επικρατήσει τον Κροατών τότε θα της αρκεί μία ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με αντίπαλο τη Γεωργία (11/10 20:00) για να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2012.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Τζόρβας, Χιώτης, Βύντρα, Τοροσίδης, Αβραάμ, Κ. Παπαδόπουλος (δεν παίζει λόγω καρτών με τηνν Κροατία), Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Πέτσος, Μάκος, Κονέ, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γκέκας, Χαριστέας.