Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Μάντζιος

Δημοσίευση: 28/02/2012 10:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
62 προβολές

Πανέτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος προφυλάχθηκε από τον Αναστόπουλο στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπερ σημαίνει πως θα είναι στην αποστολή και πιθανόν στην ενδεκάδα του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ".

Στο μεταξύ, ο Χόρχε Λόπεθ με την κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ προστέθηκε στην λίστα με τα ονόματα των παικτών που κινδυνεύουν να χάσουν ένα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Στο όριο, πέραν του Χόρχε Λόπεθ, είναι οι: Μπούρμπος και Βερόν, οι οποίοι αν δεχθούν άλλη κάρτα θα χάσουν ένα παιχνίδι και οι Σίσιτς, Γεωργίου και Ταυλαρίδης που αν κιτρινιστούν θα απουσιάσουν σε δύο.