Ευχαριστημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας.
Ο Πορτογάλος τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα από τότε που έφτασα στην Ελλάδα. Εμείς δεν παίξαμε τόσο δυνατά και κάλα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν είχαν χρόνο οι παίκτες για να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Δυσκολευτήκαμε με δέκα παίκτες. Όλοι κατανοήσατε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα αυτό και το έκανε. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς. Υπήρξαν δύο αποβολές παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι ήταν σκληρός αγώνας".
Κατσουράνης: "Έτσι και στους υπόλοιπους ...τελικούς"
Από του πολυτιμότερους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε “Σταθήκαμε τυχεροί σε φάσεις που έχασε κάποιες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε από νωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα . Εμείς κρατάμε τους βαθμούς και τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Τώρα πρέπει να πάμε έτσι και στους υπόλοιπους εννέα τελικούς και θα δούμε στο τέλος. Χρειάζονται μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να έρθει αυτή η νίκη. Σε μεγάλο ποσοστό τα καταφέραμε, όλοι οι παίκτες βοηθήσαμε και πήραμε παιχνίδι".
Ο Έλληνας διεθνής συμπλήρωσε: “Η ομάδα ήταν κουρασμένη, γιατί υπήρχε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και σήμερα υπήρχε άλλη τόση. Είμαστε ούτως ή άλλως κουρασμένοι και ήρθε και η κόκκινη του Σπυρόπουλου να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Η ομάδα, όμως, έχει χαρακτήρα και το απέδειξε για ακόμη μια φορά. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία που βγάζουμε στα τελευταία παιχνίδια και συνεχίζουμε”.
Αναφερόμενος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά τη σημαντική νίκη στην Τούμπα είπε: “Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπι. Αν μειώσουμε τη διαφορά όλα γίνονται. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά σε αυτό, να παίρνουμε τους βαθμούς και να προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε”.
Τέλος μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα τόνισε ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό από το αντίστοιχο του Κυπέλλου, ενώ υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα. Ζήτησε παράλληλα τη βοήθεια του κόσμου.
Ο σκόρερ της αναμέτρησης, Σωτήρης Νίνης επεσήμανε: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε νωρίς και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ήταν η συνέχεια του προηγούμενου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Στο δεύτερο μετά την αποβολή ήταν λογικό να μπούμε πιο αμυντικά και το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε με παιχνίδι ντέρμπι. To γιατί πανηγύρισα έτσι το ξέρω μόνο εγώ και κάποιοι άνθρωποι που πρέπει. Ο Σάλπιγγίδης είναι φοβερό παιδί μας λείπει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Δεν σημαίνει ότι δεν μιλάμε επειδή έφυγε από την ομάδα".