Φεύγει ο Τζούνιορ, ακολουθεί ο Μπέτο
Ήταν κοινό μυστικό ότι στα 36 τους χρόνια, οι δύο κολλητοί Βραζιλιάνοι δεν θα ανανέωναν τη συνεργασία τους με τον Εργοτέλη. Και αυτό θα συνέβαινε ανεξαρτήτως Κατηγορίας. Για πολλούς, μάλιστα, αυτή η ώρα άργησε τουλάχιστον ένα χρόνο και με δεδομένη την πενιχρή προσφορά και των δύο τη φετινή σεζόν, μάλλον έχουν δίκιο.
Ο Τζούνιορ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της κρητικής ΠΑΕ και διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Το βράδυ της Δευτέρας (07/05), μάλιστα, αναχωρεί για την πατρίδα του. Άλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες είχε ταξιδέψει η οικογένειά του μαζί με όλα τα πράγματά τους. Στις έξι διαδοχικές σεζόν που αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, ο Τζούνιορ είχε 151 επίσημες συμμετοχές και 14 γκολ.
Το ίδιο δρομολόγιο για τη Βραζιλία θα ακολουθήσει σε δέκα ημέρες και ο Μπέτο, ο οποίος σε τεσσερισήμισι σεζόν στον Εργοτέλη «έγραψε» 94 συμμετοχές και 5 γκολ.
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
