Κάκωση έσω πλάγιο συνδέσμου ο Γιαλούσης

Δημοσίευση: 15/12/2010 10:12
Συντάκτης: digitalcrete.gr
268 προβολές

Κάκωση έσω πλάγιο συνδέσμου και όχι κάτι σοβαρότερο είναι τελικά η διάγνωση στον τραυματισμό του Λευτέρη Γιαλούση. Ο παίκτης ξεκίνησε ήδη θεραπεία και αναμένεται αν όλα πάνε καλά να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο.

Δεν αποκλείεται όμως οι άνθρωποι του Εργοτέλη να περιμένουν, λίγο περισσότερο από τις 20 μέρες που είναι ο χρόνος της απουσίας του, προκειμένου να μην υπάρξει υποτροπή στον τραυματισμό του. Ο Γιαλούσης όπως είναι από καιρό γνωστό θα απουσιάσει πέραν της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο και στον αγώνα της Τρίπολης, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη για την αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών είναι και η συμμετοχή του Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος και την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το ότι ο επόμενος αγώνας του Εργοτέλη είναι Σάββατο, με αποτέλεσμα να μην έχει πολλές ημέρες μπροστά του για να αποθεραπευτεί, συν το γεγονός ότι ο Βερπακόφσκις κόντρα στην Κέρκυρα έκανε εξαιρετική εμφάνιση, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Ουρουγουανός θα μείνει στον πάγκο και το Σάββατο και θα ξεκινήσει και πάλι βασικός ο «Βέρπα».

Άλλα προβλήματα ή απουσίες δεν υπάρχουν στον Εργοτέλη και κάτω από εξαιρετικές πλέον συνθήκες μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα, οι κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου, με προπόνηση που θα κάνουν την Τετάρτη το απόγευμα στις 3:30.

Και κόντρα στον Πανσερραϊκό η νίκη είναι μονόδρομος για τους κιτρινόμαυρους, αφενός για να διατηρηθούν στη μέση της βαθμολογίας, αφετέρου οι παίκτες να εισπράξουν το πριμ που τους έχει υποσχεθεί ο Απόστολος Παπουτσάκης.