Κάκωση ο Κανακούδης

Δημοσίευση: 27/08/2012 10:08
Συντάκτης: archived
172 προβολές

Κάκωση ποδοκνημικής ήταν η διάγνωση για τον τραυματισμό του Πέτρου Κανακούδη στον αγώνα της πρεμιέρας.

Ο αμυντικός του Πλατανιά έφυγε τραυματίας από τον αγώνα του Σαββάτου εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο τραυματισμός του θα αποκατασταθεί στο επόμενο τριήμερο και έτσι ο Γιάννης Χατζηνικολάου τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, όπου οι νεοφώτιστοι θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο φίλαθλο κοινό των Χανίων.

Σχετική η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς: "Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, διανομή καρτών διαρκείας θα γίνει και στα Χανιά, την Πέμπτη 30 Αυγούστου, από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 19.00 το απόγευμα στο κιόσκι του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Σημειώνεται ότι την κάρτα διαρκείας παραλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο ο δικαιούχος της, με την επίδειξη του εγγράφου που του έχει ήδη δοθεί από την Π.Α.Ε. και της αστυνομικής του ταυτότητας".

Εναντίον του Πανθρακικού ο Χατζηνικολάου θα έχει στη διάθεσή του και τους νεοαποκτηθέντες Ντόε και Αρότσα, τα διεθνή πιστοποιητικά των οποίων έφτασαν τη Δευτέρα στην ΕΠΟ.