Καραγεωργίου: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Δημοσίευση: 29/08/2011 10:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
112 προβολές

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Νίκος Καραγεωργίου αμέσως μετά το βαθμό της ισοπαλίας που κέρδισε ο Εργοτέλης στη Ν. Σμύρνη.

“Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς με πολλές φάσεις κι από τις δυο ομάδες, κάτι που δύσκολα βλέπουμε σε πρεμιέρες. Ίσως ο Πανιώνιος να είχε μια δυο παραπάνω φάσεις για γκολ, όμως κι εμείς είχαμε ευκαιρίες και θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς δεν παίξαμε και τόσο καλά, είχαμε καλά διαστήματα και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα” ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο στυλ που έχει υιοθετήσει φέτος η ομάδα του “Το στοιχείο μας είναι η επιθετικότητα. Γι αυτό κι έχουμε κενά στην άμυνα. Θα δεχτούμε και γκολ σε αδράνειες της άμυνας, καθώς παίζουμε πολύ στην κόντρα, όμως εκεί ποντάρουμε. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα”.

Όσον αφορά στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί δήλωσε αισιόδοξος: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ευνοεί, όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι φέτος έχουμε βάλει και την κόντρα στο παιχνίδι μας με τον Κουτσιανικούλη κι ελπίζω φέτος να μας βγει στο παιχνίδι και να πάρουμε βαθμούς απέναντι και στις μεγάλες ομάδες”.