Την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Μάλτα έδειξε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Φερνάντο Σάντος.
Βέβαια, για τη θέση του τερματοφύλακα δεν μπορεί να γραφεί κάτι με σιγουριά, αφού δεν αποκλείεται να παίξει ο Κοτσόλης, ο οποίος έπαιξε με την άλλη ομάδα (Βύντρα, Μανιάτης, Φωτάκης, Καφές, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης, Μήτρογλου και οι Φύσσας, Μανιάτογλου για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα).
Επίσης, υπάρχει και ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ίσως στη θέση του Σπυρόπουλου στα αριστερά της άμυνας. Εκτός αν ο Σάντος επιλέξει τον Βύντρα δεξιά, τον Τοροσίδη στα χαφ και τον Τζιόλη εκτός αρχικού σχήματος.
Aξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του προπονητικού διπλού ο Σάντος έκανε διάφορες αλλαγές, όπως για παράδειγμα τον Κατσουράνη σε θέση στόπερ, τον Βύντρα επίσης στόπερ και τον Καφέ με τους βασικούς.