Με την Ελλάδα στο γκρουπ των ισχυρών θα διενεργηθεί το προσεχές Σάββατο στο Ρίο ντε Τζανέιρο η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014. Παρόντες Πιλάβιος και Σάντος.
Στη διαδικασία της κλήρωσης η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και τον ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί 38 ομοσπονδιακοί τεχνικοί, εκ των οποίων οι 25 θα προέρχονται από την Ευρώπη. Από τις χώρες της Νότιας Αμερικής, παρόντες θα είναι μόνο ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός Μάνο Μενέζες και ο τεχνικός της Βολιβίας, Γκουστάβο Κουϊντέρος.
Το Σάββατο θα καταρτιστούν οι προκριματικοί όμιλοι σε όλες τις ηπείρους. Η διαδικασία της κλήρωσης θα αρχίσει στις 21.00 ώρα Ελλάδας.