ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Κούγιας: Βρομιάρηδες, έρχεται η ώρα που θα μπείτε φυλακή

25/06/2012 152 archived

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής δηλώνει αηδιασμένος από όσα συνέβησαν στην ήττα της ομάδας του από τον Πλατανιά και με προσωπική του δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου εκφράζει την οργή του, χωρίς να κατονομάζει.

"Βρομιάρηδες και δυστυχισμένοι που ζείτε μόνο από το βρώμικο ποδόσφαιρο, εγώ προσωπικά και 20 δικηγόροι του δικηγορικού μου γραφείου μου δίνετε την δυνατότητα να μείνω στο ποδόσφαιρο και να σας εκθέτω μέχρι να πεθάνω και ευτυχώς στην υγειά μου είμαι παρά πολύ καλά. Έρχεται και η δική σας ώρα που θα μπείτε φυλακή", αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος.

Οι Αχαιοί διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό πέναλτι στις καθυστερήσεις, ενώ καταγγέλλουν πως παίκτες της ομάδας δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.