Με δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο προεδρεύων της διοικούσας επιτροπής Βασίλης Ξημέρης ευχαριστεί τον πρόεδρο της Super League και του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη για τη στάση του στο Δ.Σ της λίγκας το μεσημέρι της Πέμπτης.
Αναλυτικά η δήλωση Ξημέρη:
"Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο της Super League κ. Απόστολο Παπουτσάκη, γιατί τα θέματα που του εισηγήθηκα για την ΠΑΕ ΟΦΗ, τα συμπεριέλαβε στα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. Επίσης ο κ. Παπουτσάκης έκανε θετική εισήγηση στα θέματα που τέθηκαν από την ΠΑΕ ΟΦΗ. To Δ.Σ. της Super League έκανε ομόφωνα αποδεκτά τα θέματα που έθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους στο Δ.Σ γιατί ψήφισαν τα θέματα που έθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ".
Χαρίζει χρήματα και αποχωρεί ο Ουκάρ
Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κένταλ Ουκάρ στον Πανθρακικό.
Ο Γάλλος μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως προτίθεται να χαρίσει μέρος των δεδουλευμένων του για να συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνει η κρητική ομάδα, προκειμένου να βγει από το οικονομικό τέλμα.