Πολλά τα προβλήματα σε έναν ακόμα αγώνα για τον ΟΦΗ και τον Νίκο Αναστόπουλο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για να καταφέρει να καταρτίσει την αποστολή για τον αγώνα, ο προπονητής του ΟΦΗ συμπεριέλαβε και τους τραυματίες Παπουλή, Καμπάνταη και Ρούσεφ.
Ο Αναστόπουλος μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί, ανακοίνωσε την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα, την οποία αποτελούν οι: Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Τάντιτς, Ρόβας, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Πίτσος, Καμπάνταης, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκης, Κατσικογιάννης, Παπουλής, Χαριτωνίδης και Μπερτίν.
Από τα όσα δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον Εθνικό με τερματοφύλακα τον Βεζυρίδη, αριστερό μπακ τον Πίτσο, δεξί τον Γαλανόπουλο και τους Μπερτίν και Γεωργίου στόπερ. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς, Βερόν και Κατσικογιάννης, ενώ για την επίθεση στην οποία επίσης υπάρχουν σημαντικές απουσίες, οι Ζορμπάς και Τάντιτς αναμένεται να είναι στα άκρα της και στην κορυφή ο Βλόνταρτσικ.