Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το παρών διεξάγεται την Δευτέρα (28/2) το κρίσιμο ΔΣ της ΕΠΟ.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι στο Γουδή με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας , για να ακούσει , όπως και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού και μέλος της ΕΠΟ Τζόνι Βεκρής τα όσα θα μεταφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πυλάβιος από τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με την αθλητική ηγεσία της Πολιτείας προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πολλά έχουν να ειπωθούν ασφαλώς και για την διαιτησία στο συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο , όπως και για τις πειθαρχικές κλήσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ , τον οποίο ο Ολυμπιακός θεωρεί αναρμόδιο να εμπλακεί στα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι της ντροπής.
Μετά τη λήξη του διοικητικού συμβουλίου , ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα τοποθετηθεί και επίσημα για τα γεγονότα του ντέρμπι όπως ο ίδιος έχει δεσμευτεί με επίσημη δήλωσή του.