Μιλάει με Χούτο ο ΟΦΗ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου

Δημοσίευση: 24/11/2010 08:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
225 προβολές

Το μετεγγραφικό παζάρι του χειμώνα μπορεί να ξεκινά επίσημα σ' ένα μήνα, ωστόσο, ο Λάμπρος Χούτος ξεκίνησε ήδη τις πρώτες επαφές και φρόντισε να βάλει από νωρίς το πρώτο λιθαράκι για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος επιθετικός τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΟΦΗ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η επαφή των δύο πλευρών γίνεται με τις ευλογίες του Νίκου Αναστόπουλου καθώς ο προπονητής των Κρητικών εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο και τις ικανότητες του Έλληνα επιθετικού.

Στα 30 του χρόνια ο Χούτος αναζητεί έναν τρόπο για να επιστρέψει στο προσκήνιο καθώς το τελευταίο διάστημα η καριέρα του δεν είχε ανοδική πορεία. Μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και της Ρόμα, ακολούθησε ο Ολυμπιακός, η Ίντερ, η Αταλάντα, η Ρετζίνα, η Μαγιόρκα, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και η ιταλική Τζιοβένκο.