Μπιτσαξής: Κάποια στιγμή θα γινόταν

Δημοσίευση: 19/03/2012 10:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
59 προβολές

Με τοποθέτησή του στο συνδρομητικό κανάλι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής τόνισε ότι τα έκτροπα ήταν αναμενόμενα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής της επόμενης αγωνιστικής.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά: "Δέχομαι την κριτική όσο σκληρή και αν είναι. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα. Ούτε ήταν δυνατόν σ' ένα πρωτάθλημα με 200 και παιχνίδια να μην γίνει το παραμικρό. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνονται θαύματα. Ηταν βέβαιο ότι θα υπάρξουν επεισόδια.

Για το ντέρμπι είχαμε δύο επιλογές. Να το αναβάλλουμε ή να το διεξάγουμε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι ομάδες και η Λίγκα δεν ήθελαν την αναβολή. Τα μέτρα ασφαλείας δεν μας βγήκαν, είναι φανερό αυτό. Αν είχαμε προχωρήσει στην αναβολή, θα μας κατηγορούσαν για παρέμβαση στα αγωνιστικά δρώμενα.

Το φιτίλι το ανάβουν οι ίδιες οι ΠΑΕ, χρόνια τώρα. Πρόσφατα περάσαμε έναν νόμο πολύ αυστηρό αλλά συναντήσαμε λυσσαλέα αντίδραση από τη Λίγκα και τις ΠΑΕ. ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαριές ποινές. Αν κάποιοι ήθελαν να οδηγήσουν την ομάδα τους σε αυτοκτονία τι να κάνουμε.

Μελετάμε όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής. Θα το δούμε".