Ελπίδες να προλάβει το Σαββατιάτικο (11/02, 7.30μ.μ.) ντέρμπι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» συγκεντρώνει ο Μπόλντιζαρ Μποντόρ.
Ο Μποντόρ αισθάνεται βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει (σ.σ. διάταση στον αριστερό προσαγωγό) και όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ «oι ενοχλήσεις έχουν εξαφανισθεί, όμως πρέπει να είμαι προσεκτικός. Έχω αυξήσει σημαντικά την ένταση του ατομικού μου προγράμματος κάνοντας πολλά ανοίγματα και σπριντ. Αύριο θα μιλήσω με το γιατρό της ομάδας μας και εφόσον μου δώσει την άδεια θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα».
Μετά το ρεπό της Τρίτης (07/02) το πρόγραμμα για τους «ασπρόμαυρους» την Τετάρτη (08/02) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα. Η πρωινή προπόνηση αναμένεται ν’ αφιερωθεί σε ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η απογευματινή σε ασκήσεις με μπάλα.